Blog

Brons op groots NK- Kyokushinkai karate voor Dojo Hokori Meiyo

Brons op groots NK- Kyokushinkai karate voor Dojo Hokori Meiyo

Zaterdag 21 mei 2016 heeft Sensei Wesley Jansen van So Kyokushin Dojo Hokori Meiyo uit Zoetermeer deel genomen aan het Nederlands kampioenschap kyokushinkai karate in Ahoy. Voor het eerst zou het gaan om een undisputed titel dus er stond veel op het spel.
Wes and Alan

Sensei Wesley kwam uit in de heren lichtgewicht klasse tot 75 kg.
Zijn 1e partij vocht Wesley tegen een oude bekende. Hans Duchenne.
De partij ging gelijk vol gas uit de startblokken en beide vechters waren gebrand om hier te gaan winnen. Over en weer werden goede stoten en trappen uitgedeeld. Sensei Wesley Jansen wist de partij voortijdig te beslissen op K.O. doormiddel van een goed geplaatste achterwaarts draaitrap op de lever van Hans.
So-Kyokushinkai

In de kwartfinale vocht Sensei Wesley tegen Frank Mulder van Fight Game Academy onder leiding van Semmy Schilt. Eveneens een internationaal ervaren vechter die zeker een kop langer was. Binnen een minuut wist Wesley ook deze partij op K.O te winnen door een razendsnelle trap op het hoofd van zijn langere tegenstander.

Wes, Roel and Stephanie 2
In de halve finale trof Wesley Davy Brand een internationaal zeer ervaren harde vechter.
Beide heren maakten er een bikkelharde strijd van waar over en weer keiharde trappen en stoten op benen en lichaam. Een goed geplaatste trap richting de lever van Wesley raakte hard zijn elleboog waardoor Wesley niet meer goed zijn harde stoten kon plaatsen, Davy ontving hiervoor een waza-ari. Na de 1e ronde verloor Wesley helaas de halve finale door scheidsrechters beslissing.Wes and Davy
Sensei Wesley heeft vandaag een mooie undisputed derde plaats weten te bemachtigen op het Nederlands Kampioenschap. Eveneens heeft Stephanie vd Rijt van So-Kyokushin dojo Budokai Tilburg het Nederlands kampioenschap gewonnen. So-Kyokushinkai heeft goed gescoord dit volwassen NK. Morgen zullen de andere Dojo Hokori Meiyo Warriors ten tonele verschijnen.Wes and Stephanie

Osu

Scroll Up