Blog

Dubbel Debuut voor Dojo Hokori Meiyo 2 x Goud

Dubbel Debuut voor Dojo Hokori Meiyo 2 x Goud

Een fantastisch dubbel debuut voor de Zoetermeerse kickboksvereniging Dojo Hokori Meiyo. Donny Faber (15) en Franklin Jansen (45) hebben op het 11e Bari Kickboksgala hun 1e kickbokspartij gevochten. Niet alleen voor Donny en Franklin was dit hun debuut maar ook voor Dojo Hokori Meiyo waren dit de 1e mannen die uit naam van de Zoetermeerse Dojo Hokori Meiyo de kickboksring in stapten. Met 80 supporters was Dojo Hokori Meiyo ook de grote smaakmaker in het publiek.

Donny

 

 

 

 

 

Beide heren hebben voor een waar spektakel gezorgd in de ring en waren beide smaakmaker van het fantastisch georganiseerde gala.

Donny mocht de 2e partij al van start en iedereen stond op de banken. Bij de jeugd 15 jaar word er gevochten met helm, scheendekkers en natuurlijk 10oz handschoenen. Donny begon zijn partij en er was goed te zien dat hoe goed hij zich ook had voorbereid het in de ring toch altijd anders is. 3 x 1 minuut en Donny moest gas gaan bijgeven in de 2e en 3e ronde. Dat deed Donny, de 2e ronde schreef donny op punten met goed boks en trapwerk. Een halve minuut rust en Donny was nog veel scherper dan zijn tegenstander uit de blauwe hoek. Halverwege de 3e ronde maakt Donny een keiharde en goed geplaatste spinning back fist. Een zware knock-out voor zijn tegenstander ondanks alle bescherming en Donny schrijft de 1e KO van de avond op zijn naam en direct ook een mooie winstpartij.

Donny 2

 

 

 

 

 

Donny 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Franklin was na de pauze aan de beurt. Als 19e partij van de avond kwam Franklin met Thunderstruck van AC/DC richting de ring. Onder luid gejuich maakt Franklin zijn opkomst. Zijn 38 jarige tegenstander had een licht lengte voordeel maar daar is dan ook alles mee gezegd. Zodra de bel luid toont Franklin zijn kracht. Als een pitbull werd de halsband losgeklikt door de coach en rook Franklin bloed. Een spervuur aan stoten richting het hoofd en lichaam van de tegenstander. De tegenstander was overdondert en zocht de clinch (vasthouden). Na een korte break greep Franklin zich letterlijk vast aan het hoofd van de tegenstander. Zijn stoten kwamen van alle hoeken door. Een sterke directe zorgden voor een 1e down. 8 tellen en een bloedneus. Het publiek juicht en gaat helemaal los. Na de 8 tellen gaat Franklin vrolijk door en gunt zijn tegenstander geen tijd om te herstellen. Binnen no-time was de volgende down een feit doormiddel van power punching en 2x 8 tellen telt als Technisch Knock-Out TKO. Een geweldige prestatie van Franklin die met zijn 45 jaar de oudste deelnemer was van dit gala. Een bijzonder moment voor Franklin en een mijlpaal die niemand hem meer af zal nemen!!

Frank

 

 

 

 

 

 

Graag willen wij Jaco de Wolf van SMC-Rijnland Fysiotherapeuten bedanken die zich heeft ingezet voor de verzorging van de vechters en in zijn drukke schema plaats heeft gemaakt voor onze jongens.

Onze dank gaat ook uit naar Ruud de Ronde die met al zijn jaren ervaring ook een zeer belangrijke rol heeft gespeeld in de coaching en voorbereiding van deze mooie dag. Voor beide vechters dus een fantastische hoek waar ze heel erg trots op zijn.

Als trainers/coaches zijn wij enorm trots op het resultaat en dat de beide heren onze sportschool naam zo mooi hebben neergezet. Een welverdiende ‘OSU’ en we kijken nu alweer uit naar het volgende gala.

Osu
Frank 3

 

 

Scroll Up