Blog

Examen

IMG_3195

Zaterdag 19 juni was het na 19 maanden weer zo ver. De karateka’s van Dojo Hokori Meiyo mochten examen doen. Sommige voor een slip op de huidige band en andere voor een nieuwe kleur band. Een aantal deden het zelfs zo goed dat ze en een slip en een band hadden verdient.

De afgelopen weken is er veel uren hard getraind om alle examenstof goed onder de knie, de condities op het juiste niveau te krijgen. Ook de lichamen moesten weer wennen aan de impact van een gevecht. Lang is er op 1,5 meter getraind dus waren er geen gevechten mogelijk. 

Om even voor 10 uur kwamen de leden naar de Dojo aan het Kruiswater 197. Zenuwachtig, want het is toch altijd wel spannend en zeker weer na zo’n lange tijd. Sommige deden voor het eerst examen, andere hadden al vaker examen gedaan, maar hoe ging het ook al weer.

Nog steeds mag er geen publiek zijn, dus konden de ouders het examen volgen via Livestream. 

Eerst waren de Kata’s (schijngevecht) aan de beurt, met een stuk conditie, hierna werden de gevechten afgenomen. De hoogste kyu graden waren nog niet klaar met de Kata’s, dus die moesten na het vechten nog even de knop om zetten. 

Iedereen heeft het super gedaan en is geslaagd;

Startexamen: Mouna, Janou, Luuk, Mika, Riley, Davonn, Ayden en Skylar.

10e Kyu: Melanie, Riley, Mika, Demi en Martijn

9e Kyu: Kyra en Sven

8e Kyu: Kyra en Sven

6e Kyu: Yassin en Ardi

5e Kyu: Cathelijne en Maureen

4e Kyu: Vienna

3e Kyu: Senna

2e Kyu; Senna, Amber en Megan

Iedereen gefeliciteerd. Nu op naar het zomerkamp, waar een aantal leden examen gaan doen voor de hogere Kyu graden of een Dan graad.

Scroll Up