Blog

Fantastische nieuwe ontwerpen en huisstijl voor Dojo Hokori Meiyo dankzij Shinto Creative

Fantastische nieuwe ontwerpen en huisstijl voor Dojo Hokori Meiyo dankzij Shinto Creative

Omdat het nieuwe seizoen alweer bijna van start gaat heeft Dojo Hokori Meiyo natuurlijk weer een aantal veranderingen doorgevoerd. Nieuwe tijden (meer tijden) en locaties en daar hoort natuurlijk een fantastisch nieuw concept bij! Daar is zoals altijd weer een geweldige invulling aan gegeven door Maurice van Soest van zijn bedrijf Shinto Creative!!Flyer portfolio

Een nieuw idee, een nieuwe manier, een nieuwe reden! Tal van gedachtes waren er geopperd. Goed zijn in Kyokushin Karate of Japanese Kickboxing of welke andere ‘budo-sport’ betekent nog niet dat een flyer of poster maken simpel is. Dat moet je gewoon aan de professionals over laten! Je laat een zwemleraar ook geen polsstokhoogspringen geven dus waarom zou je het ontwerpen dan wel zelf doen terwijl jij je gewoon bezig moet houden met leerlingen en de nieuwe manieren van trainen of natuurlijk vernieuwend zijn in jou eigen vakgebied.

‘Waarom moeilijk doen, Als het samen kan…..Loesje’  

Flyer 2015-06-07-kickboxingFlyer 2015-06-07-back

Flyer 2015-06-07-karate

Shinto Creative is een designers bedrijf dat zich dusdanig gespecialiseerd heeft op de ‘budo-sport’ en de ‘budo-wereld’. Er word invulling gegeven aan onze Dojo ontwerpen sinds de start in 2014 en nu ook voor onze 1e kata cup van de So – Kyokushin. Fantastisch dat we dan ook iedere keer weer kunnen aankloppen met een idee dat nog mooier wordt uitgevoerd dan dat wij zelf in onze gedachtes hadden. Dit kan dus allemaal ook voor jou en jouw eigen club/dojo.  Heb jij nou ook interesse? kijk dan eens op de website www.shintocreative.com

Als dojo zijn wij onwijs trots om te mogen pronken met onze nieuwe flyers en posters en wij hopen dan ook zeker dat hij snel bij een ieder in de bus ligt! De nieuwe tijden en locaties gaan in per 24 augustus 2015 en we willen jullie dan ook zeer graag verwelkomen binnen onze dojo.

Poster Kata CupPoster header 1

 

 

 

 

 

 

 

 

Iedere woensdag in de zomervakantie wordt er doorgetraind. De Kyokushin Karate en Japanese Kickboxing training zullen plaatsvinden op het Prins Willem-Alexanderplantsoen 10 in Zoetermeer (achter de flat van leeuwenhoeklaan) en de tijden zijn als volgt:

Kyokushinkai Karate 18.00 – 19.30 uur

Japanese Kickboxing 19.30 – 21.00 uur

Dojo Hokori Meiyo is Shinto Creative weer zeer dankbaar voor al het geleverde werk. De uitstraling en visie die wij als Dojo Hokori Meiyo hebben wordt zeer mooi weergegeven door het nieuwe ontwerp.

Domo Arigato Gozaimashita

Shinto bannerDBAN-DHM_So-kyokushin-02bHEAD-DojoHokoriMeiyo01

Scroll Up