Blog

Foto-shoot als jaarafsluiting

Foto-shoot als jaarafsluiting

Dojo Hokori Meiyo organiseert ieder jaar als afsluiting van het seizoen een speciale training of evenement. Dit jaar zullen wij voor alle leden van Dojo Hokori Meiyo op zaterdag 11 juni 2016 een officiële foto-shoot  in Dojo outfit of karate-pak organiseren. 

DSC_0279Voor zowel de karateka’s, kickboksers en kardoka’s is het vrij om deel te nemen aan deze shoot. Wij hebben een officiële fotografe ingehuurd, die met haar gereedschap naar de velddreef 84 om 11.30 uur tot 13.30 uur komt om de foto’s te nemen. Wil jij graag in een vette pose of gezellig met jouw hele gezin vereeuwigd worden terwijl jij jouw passie beoefend, dan is dit de perfecte gelegenheid voor jou! Wij zullen alle foto’s van de dag digitaal tot onze beschikking krijgen en natuurlijk kun je bij onze beroepsfotografe foto’s bestellen tegen een kleine vergoeding. Wij dragen zorg voor de kosten om haar op onze club te hebben.DSC_0523

Ook zullen wij vanuit onze Dojo zorgen voor een klein hapje en drankje deze dag. Het enige waar jij voor hoeft te zorgen is dat je helemaal strak in de lak zit en super gezellig bent!

Osu

DSC_0422

Scroll Up