UFW Kickboxing

Wat is UFW Kickboxing?

Bij UFW Kickboxing train je met stoot- en traptechnieken in EXACT 55 min. effectief aan je conditie. Er wordt niet gespard, waardoor de kans op blessures minimaal is. Daarnaast kun je, indien je dit wilt, met diverse kickboxing-sporttesten werken aan een uitdagende doel.

Voor wie is UFW KICKBOXING?
UFW Kickboxing is fun en voor iedereen! Jong en oud, mannen en vrouwen, beginner en gevorderd, iedereen kan meedoen op zijn/haar eigen niveau.

De Lesopbouw

De les begint altijd met een warming gevolgd door HIT training.
HIT zijn oefeningen die 30 seconden op hoog tempo moeten worden uitgevoerd. Tijdens HIT worden de been, bil, buik, borst en rugspieren getraind.

Na de HIT gaat het Kickboksen beginnen. Met diverse stoot- en trapcombinaties werk je aan je techniek en uithoudingsvermogen.

Aan het einde van iedere training haal je het laatste beetje uit jezelf door te stoten en/of te trappen tegen een stoot- of trapkussens.

Recreatief maar wel met een doel!

UFW Kickboxing is recreatief maar wel met de mogelijkheid om ergens naar toe te werken. Middels het unieke examensysteem zal je merken dat je meer in huis hebt dan je had verwacht. Wat jij dacht wat voor jou onmogelijk was zal mogelijk worden. Je zult meer technieken gaan beheersen en een betere conditie krijgen op een leuke manier.

Bij UFW Kickboxing wordt niet gespard, er wordt dus niet tegen elkaar gevochten. De kans hierdoor op blessures is minimaal. UFW maakt Kickboxing voor iedereen toegankelijk. Jong/oud, man/vrouw, beginner/gevorderd, het is echt voor iedereen!

Het UFW Kickboxing wordt iedere donderdag gegeven van 19:00 uur tot 20:00 uur in onze dojo op Kruiswater 197, 2715 EP in Zoetermeer.
De mogelijkheid bestaat om van elke sport die wij aanbieden twee gratis proeflessen te volgen.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via email:
hokorimeiyo@gmail.com
wesley@dojohokorimeiyo.nl
conchita@dojohokorimeiyo.nl

Enthousiast en nieuwsgierig geworden, neem contact met ons op of kom snel langs voor de proefles.

Scroll Up