Blog

Zoetermeerse Dojo Hokori Meiyo beleeft succevol weekend

Het weekend van 12 & 13 maart heeft de Zoetermeerse sportschool deelgenomen aan verschillende evenementen. Op zaterdag 12 maart was er de Senshi Cup 2016 waar 5 deelnemers een gooi naar de titel deden. Van vrijdag tot en met zondag 11 tot en met 13 maart was er een groots karate kamp waar 4 deelnemers op examen gingen voor een hoge graad onder leiding van de gerespecteerde Shihan Roe Wildeboer, maar liefst 8e dan. Ook was er op zondag 13 maart de afsluiting en examen van de kickboksopleiding van de SKMO waar de Zoetermeerse Dojo ook nog een deelnemer had.

Zaterdag vochten de top karateka’s van Dojo Hokori Meiyo om de eer van de Senshi Cup. Met maar liefst 250 deelnemers hebben de ‘Hokori Meiyo Warriors’ heel nederland laten zien waar ze vandaan kwamen. Senna Mulder werd kampioen door al zijn partijen voortijdig te beeindigen. Timo de Vries, Giovani Cijntje en Mark Demianenko behaalde zilver met een hele grote gouden rand en Amber Mulder behaalde een zwaar bevochten bronzen plek. De Zoetermeerse So-Kyokushin Dojo behaalde nog een hele mooite titel. Aan het einde van dit toernooi werden zij gekroond tot meest sportieve dojo van de Senshi Cup 2016. Dit was een hele eer!

Franklin Jansen van de kickboks Dojo Hokori Meiyo heeft met bloed, zweet en tranen zijn kickboksopleiding SKMO B behaald. Na 7 maanden hard studeren en een ontzettend mooi examen te hebben neergezet is Dojo Hokori Meiyo weer een leraar rijker. De ervaring die Franklin hier heeft opgedaan is inmens groot en naast het behalen van zijn B-opleiding is Franklin Jansen ook gecertificeerd Jeugd-Kickbokstrainer. Dojo Hokori Meiyo is super trots op de prestatie van Franklin Jansen.

Crystal de Jonge, Aivi Amanatkhan, Darryl Vos en Shannon Blankestijn hebben na een 3 daags trainingsweekend op de So-Kyokushin Ushi Deshi Camp een heel mooi examen afgesloten. Na een sloridge 26 uur trainen hebben de 4 karateka’s afgesloten met 50 man/vrouw kumite en het breken van alle planken. Fantastische stap heeft Dojo Hokori Meiyo gezet voor de toekomst. Shannon Blankestijn, pas 14 jaar, is geslaagd voor haar 1e kyu bruine band. Aivi Amanatkhan is ook geslaagd voor haar 1e kyu en Darryl Vos heeft ook zijn 1e kyu behaald. De 1e kyu is de graad die men behaalt voor hun zwarte band.

Crystal de Jonge heeft na 11 jaar trainen haar mijlpaal bereikt. Vanaf zondag 13 maart 2016 is Crystal de Jonge vereeuwigd als Senpai Crystal de Jonge. Geslaagd voor haar zwarte band 1e dan. Een fantastische prestatie en kroon op al haar harde werk. Dojo Hokori Meiyo is ontzettend trots op alle deelnemers dit weekend.

Osu

Scroll Up