Ga naar de inhoud

Naam: Gwenn Kroon
Leeftijd: 12 jaar
Karate sinds: 2019
5e Kyu

Osu, ik ben Gwenn Kroon. Begin 2019 ben ik gestart met kyokushin karate en eind 2019 vocht ik mijn eerste wedstrijd.

 

Sinds 2022 train ik bij Dojo Hokori Meiyo. Ik heb het hier erg naar mijn zin. Er wordt hard getraind en er zit veel variatie in de trainingen. De sfeer is altijd goed, waardoor ik met veel plezier 3x in de week in de dojo te vinden ben. Daarnaast probeer ik zo vaak mogelijk mee te doen met de selectietrainingen van de NKA-IFK, zodat ik mijzelf verder kan ontwikkelen en andere sparringspartners tegenover me heb. Zo hoop ik me goed voor te bereiden op wedstrijden.

Thuis doe ik regelmatig een workout om mijn conditie op peil te houden. In de periode voor een wedstrijd let ik ook extra op mijn voeding. 

Ik train hard om het beste in mijzelf naar boven te halen en zo goed mogelijke resultaten te halen bij mijn wedstrijden. Ik vind de spanning in aanloop naar een wedstrijd fijn en het zorgt ervoor dat ik helemaal gefocust ben. De adrenaline die ik voel zodra ik de mat op stap, is met niks anders te vergelijken!

Ik hoop ooit mee te kunnen doen aan het EK en WK. In de tussentijd wil ik zoveel mogelijk vechtervaring opdoen en verder groeien in deze mooie sport.

Gwen
×

 

Hallo!

Klik op sensei Wesley om een vraag te stellen.

× WhatsApp