Ga naar de inhoud

Senna Mulder

Naam: Senna Mulder
Leeftijd: 15
Karate Sinds: 
2e Kyu

Ik ben Senna Mulder en ik ben een wedstrijdvechter, het mooie daaraan is dat je als wedstrijdvechter niet alleen wedstrijden vecht maar er gaat ook een hele voorbereiding aan vooraf.  

Dag in dag uit trainen, goed eten/drinken, goed slapen en uiteindelijk het resultaat behalen waarvoor je het allemaal gedaan heb. 
Ik vind het geweldig om wedstrijden te vechten, het moment dat je op de mat stapt met adrenaline en focus om het beste uit die partij te halen is geweldig. En na de wedstrijd komt het antwoord op je vraag ben ik trots op mezelf en mijn prestatie? 
Natuurlijk zijn er meerdere factoren die meespelen, de hele dag wachten op je partij, de poule indeling en de scheidsrechters. Daardoor kan de dag soms niet lopen zoals je gewenst had, maar er is niemand die nooit een slechte dag heeft dus hoofd om hoog en weer door met de voorbereiding voor de volgende wedstrijden. 
Gelukkig doe ik de voorbereiding niet alleen maar met behulp van Dojo Hokori Meiyo, in de voorbereiding bij Dojo Hokori Meiyo trainen we op alles wat we nodig hebben om de maximale prestatie te bereiken. Verder in de voorbereiding ga ik nog naar selectie trainingen voor het Nederlandse Team, rondjes sparren bij verschillende dojo’s, kampen en daarnaast kickbokslessen om te proberen zo goed mogelijk allround te vechten. 
 
Als laatst wil ik bij deze mijn ouders bedanken voor het brengen naar alle trainingen, wedstrijden en kampen. Ze gaan namelijk overal mee naartoe en zonder hun had ik nooit gestaan waar ik nu sta. 
×

 

Hallo!

Klik op sensei Wesley om een vraag te stellen.

× WhatsApp