Ga naar de inhoud

Daan Richartz

Daan Richartz dojo hokiory meiyo kyokushin karate

Naam: Daan Richartz
Leeftijd: 
Karate Sinds: 
3e Kyu

Osu! Ik ben Daan Richartz, ik ben begonnen met karate in 2016 en vanaf 2017 een wedstrijdvechter.

Het betekent veel voor mij om een wedstrijdvechter te zijn. Uit het vechten op toernooien kan ik veel energie, zelfvertrouwen, en voldoening halen. Wat ook helpt in het dagelijks leven.

De kick die vechten mij geeft, en de adrenaline is waarom ik het zo leuk vind om te doen. De voldoening die je krijgt als je goed hebt gevochten, geeft een goed gevoel.


Ik doe er veel voor om zo goed mogelijk te presteren op de mat. Zo train ik bij Dojo Hokori Meiyo. Om een wedstrijdvechter te zijn en nog belangrijker te blijven moet je veel trainen, en bij elke training de volle 110% geven. Ik train dan ook 3x per week bij me eigen dojo, en als het mogelijk is ook nog een selectie training van de NKA-IFK. Ik ben dan ook sinds 2020 geselecteerd als wedstrijdvechter voor het Nederlandse team. Tijdens de lessen van Sensei Wesley (onze trainer) op de Dojo worden wij elke keer gepusht tot de Max en maakt hij een betere vechter van ons. Als ik in aanloop ben van een wedstrijd doe ik in mijn vrije tijd ook nog extra work-outs om zo in top conditie te zijn voor de wedstrijd.

Daan Richartz

×

 

Hallo!

Klik op sensei Wesley om een vraag te stellen.

× WhatsApp