Ga naar de inhoud

Naam: Cathelijne Tiel
Leeftijd: 16 jaar
Karate sinds: 2013
4e Kyu

In 2013 ben ik, samen met mijn tweelingzus, begonnen met karate en sinds 2019 bij Dojo Hokori Meiyo. Dit is een fijne Dojo waar iedereen gelijk is en dezelfde aandacht krijgt.

Sinds 2014 doe ik mee aan toernooien, eerst alleen in Nederland, maar daarna ook in het buitenland.

Drie keer per week train ik en als het mogelijk is ook nog een selectie training van NKA-IFK. Sinds 2020 ben ik geselecteerd als wedstrijdvechter voor team NL. Dit betekend dat je als vechter van het NKA-IFK Team deelneemt aan een toernooi. Zo heb ik in 2022 deelgenomen aan het voor mij grootste toernooi het IFK WK Kyokushin karate te Valencia Spanje.

Ook train ik sinds eind vorig jaar mee met de kata trainingen van NKA-IFK. Dit jaar hebben we ook deelgenomen aan kata toernooien, zowel voor dojo Hokori Meiyo als Team NL.

Dojo Hokori Meiyo maakt dit allemaal mogelijk en zorgt dat er iedere training afwisseling is en geen training hetzelfde is. Ook zorgen de trainers en leden er voor dat voor toernooien iedereen op scherp word gezet, zodat wij als wedstrijdvechter goed op scherp staan tijdens een toernooi. Tijdens trainingen is er ook meestal wel tijd voor een lolletje, maar er moet altijd wel hard worden getraind om zo alles wat er in zit uit te halen.

Bij de senseis van Dojo Hokori Meiyo kun je altijd terecht als er iets is, ook als het niet over karate gaat. Het is mijn tweede familie.

Cathelijne Tiel wedstrijd vechter voor dojo hokori meiyo
×

 

Hallo!

Klik op sensei Wesley om een vraag te stellen.

× WhatsApp