Ga naar de inhoud
Home » 4X wereldkampioen!

4X wereldkampioen!

Prijzenregen voor Hokori Meiyo

Afgelopen weekend, 17 en 18 november, waren de Wereldkampioenschappen bij de KWF in Arnhem. 10 vechters van Dojo Hokori Meiyo House of Champions waren geselecteerd vanuit het Nederlandse team.

Gwenn vocht in de +45 kg -14 jaar. 3 keiharde partijen gevochten en met glans Wereldkampioen geworden in haar klasse. 

Senna vocht in de -18 -80 kg categorie. Na 3 mooie en sterke partijen gewonnen op TKO is Senna Wereldkampioen in zijn categorie. 

Amber heeft keihard geknokt in haar -21 -65 kg categorie. 3 partijen die in vuur en vlam stonden. Haar tegenstanders waren niet opgewassen tegen het geweld van Amber. Wereldkampioen in haar categorie. Geweldig. 

Dave vocht een geweldig toernooi. 4 loodzware partijen waarin hij mooie technieken maar ook harde technieken liet zien. Wereldkampioen op dit grote toernooi. Wat een prestatie!

Yassin heeft 3 zware partijen gevochten en kwam tot en met de kwartfinales op dit WK. Grandioos voor deze eerste keer op zo’n groot toernooi. 

Daan heeft een geweldige partij gevochten in zijn kwartfinale. Na een zware ronde kozen helaas de scheidsrechters voor zijn tegenstander. Een mooie kwartfinale waar hij trots op kan zijn. 

Maureen heeft ook een geweldige partij gevochten. Helaas was de tegenstander dit keer een stukje beter over een gehele ronde. Een mooie kwartfinale. 

Shannon trof een zware tegenstander. Ze vocht goed en hield zich aan de strategie. Helaas was haar tegenstander iets beter en verloor hierdoor de partij. Trots op haar kwartfinale. 

Megan heeft ook haar uiterste best gedaan. Hard gevochten maar kreeg net een scherpe techniek tegen. Hierdoor verloor ze haar kwartfinale. Heel trots. 

Nikolaos vocht voor het eerst voor Nederland. Een hele sterke partij gevochten tegen zijn zwaardere tegenstander uit Irak. Helaas was het na 4 harde minuten de Irakees die aan het langste eind trok. Heel goed gedaan. 

Wat een enorme trots op zo’n team. Iedere minuut, iedere centimeter en ieder druppeltje zweet kwam er hier uit. Wat hebben jullie een geweldige prestatie neergezet! Sensei Wesley is als 1 van de bondscoaches zo bizar trots, een emotioneel moment voor hem maar ook zeker voor Dojo Hokori Meiyo House of Champions 

×

 

Hallo!

Klik op sensei Wesley om een vraag te stellen.

× WhatsApp