Ga naar de inhoud
Home » NK Kata 12 februari 2023

NK Kata 12 februari 2023

Zondagochtend vroeg reisde Dojo Hokori Meiyo met negen kata lopers naar het NK Kata te Woensdrecht. Bij de individuele kata’s haalde Seth een mooie eerste prijs, waardoor hij voor de derde keer op rij Nederlands Kampioen is. Helaas viel Gwenn net buiten de prijzen in dezelfde poule.

Brandon, die vandaag voor de eerste keer deelnam aan een katatoernooi, haalde een mooie 2e plaats in zijn poule.

Maureen en Cathelijne werden dit keer bij de volwassenen ingedeeld, Maureen lukte het net niet om de volgende ronde te bereiken. In de finale wist Cathelijne de derde plek te veroveren.

De laatste individuele kataloper Enoah wist ook de derde plek te halen.

In de groepskatawedstrijd voor de jeugd wisten Enoah, Brandon en Gwenn net geen podium plek te halen en behaalde Seth, Maureen en Cathelijne de 2e plek.

Bij de volwassenen wisten Ferry, Shannon en Mischa de derde plek te behalen. Dit is een mooi resultaat na de weinige keren dat zij hebben kunnen oefenen.

Seth wist bij de jeugd een masterscore te halen. Dit houd in dat hij over de hele dag de meeste punten had. Ook hiervoor kreeg hij een mooie beker.

Amber heeft de hele dag als scheidsrechter aan de vloer gezeten en Senna heeft Sensei Conchita geholpen met coachen. Megan heeft de organiserende dojo Ookami geholpen met hand en span diensten.

Echt super resultaten voor Dojo Hokori Meiyo. We gaan verder met trainen en de volgende keer hopelijk weer zulke mooie resultaten of misschien zelfs wel mooier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×

 

Hallo!

Klik op sensei Wesley om een vraag te stellen.

× WhatsApp